Services

Fliserens m./ imprægnering

For at passe godt på dine betonfliser, er det vigtigt, at de bliver imprægneret. Dine betonfliser bør imprægneres, når de er helt rene og bør gøres, når temperaturen er på et minimum af fem grader. Vi kan hjælpe dig med at give dine betonfliser den rette imprægnering, så fliserne får en ny og beskyttende overflade mod ukrudt, alger og flisepest.

Tilkøb af sand til fliserens

Når du har fået renset dine beton fliser for ukrudt, alger og flisepest er det nødvendigt, at anvende flisesand/fugesand. Hvis ikke der bliver anvendt fugesand til fliserne, vil fliserne ofte være ustabile eller ikke ligge helt lige. Efter rensning af fliser, er godt vigtigt at anvende fugesand for at undgå snavs og mos i fugerne.

Algerens af fliseområder

Algerens af fliseområder er effektiv metode til at fjerne uønsket og hurtig vækst af snavs, ukrudt og alger. Med en effektiv algebehandling går vi ind og anvender en kemisk metode til at bekæmpe algevæksten, som gør, at algerødderne løsner sig mellem ens betonfliser. Med denne behandling af alger kan vi få dine betonfliser til at fremstå som nye.

Algerens af tag

Vi kan tilbyde en professionel og effektiv algerens af tag. Vi kan hjælpe dig med at komme af med dine alger på taget med vores effektive algebehandling. Algerne kan nemlig skade dit tag, hvorfor det er vigtigt at behandle algerne hurtigst muligt. Vi foretager en kemisk rensning af dit tag, hvor vi sprøjter algerne af med stærke kemikalier.

Årlig serviceaftale

Hos Sydjysk Alge- og Fliserens kan vi tilbyde dig en årlig serviceaftale. Med en årlig serviceaftale gør du dig selv en rigtig god investering, hvor vi kommer forbi én gang om året og laver vores behandlinger. Her foretager vi både algebehandling af dine betonfliser og tag, så du undgår alger. Lad os gøre det nemmere for dig.

Brug for professionel rådgivning?

GDPR

Rådgivning om flise- og algerens

Hos Sydjysk Alge- og Flisernes vil vi meget gerne guide dig med professionel rådgivning inden for alge- og fliserens. Ved at udfylde dit navn og e-mail kan vi hjælpe dig godt på vej, og give dig den rådgivning du måtte have brug for. Vi kan hjælpe dig med rådgivning indenfor:

Imprægnering af fliserens

Tilkøb af sand til fliserens

Algerens af fliseområder

Algerens af tag

Serviceaftaler ift. alge- og fliserens

Jeg nyder det du lavede hos os i Vojens, hver dag

Pia Hviid 
Pia Hviid

Som at få et nyt hus

Peter Jørgensen 
Peter Jørgensen